Tevreden klanten

Ik doe al enkele jaren beroep op The Kotfather en de samenwerking verloopt heel fijn. Omdat ik zelf niet in Leuven woon, was het vroeger altijd heen en weer rijden wanneer een student een probleem op zijn of haar kot had. Nu vertrouw ik hiervoor helemaal op Johan en win ik dus tijd. Dankzij mijn dienstverleningscontract kan ik altijd beroep op hem doen als er iets is. Hij is heel handig en kan van alles en nog wat herstellen.

Daarbij geeft hij ook nuttige tips zoals tijdens onze verbouwing. Tips die we dan toegepast hebben. Ook mijn studenten weten dat ze hem rechtstreeks mogen contacteren als er een probleem opduikt.

Alles wordt op afstand geregeld en dat geeft een groot comfort. Ik raad deze formule aan andere eigenaars van studentenkoten aan. En zeker als ze niet in Leuven wonen en het druk hebben zoals ik.

An Blomme • Eigenares van studentenkoten in Leuven

De eerste keer dat ik beroep deed op The Kotfather was bij aankoop van mijn nieuw huis. Ik zocht iemand om de elektriciteit te plaatsen. Dat is heel vlot gegaan o.a. dankzij goeie communicatie. Johan is een sympathieke kerel die zorgt dat het allemaal in orde komt.

De dag voordat ons nieuw dak werd gelegd, wou ik nog draden laten installeren voor een geluidsinstallatie onder het dak. Dat moest dus snel gebeuren voor de plaatsing ‘s anderendaags. Ik heb Johan gebeld en hij is dat nog ’s avonds in het donker komen regelen. Hij heeft dat door de omstandigheden prioriteit gegeven en de klus was geklaard.

Sindsdien heb ik verschillende keren beroep op hem gedaan en ben nog altijd heel tevreden.

S.C. • Huiseigenaar uit Kessel-lo

De eerste keer dat ik The Kotfather ontmoette, was in het kader van werkzaamheden op de school waar ik werk. Johan, de zaakvoerder, boezemde me meteen veel vertrouwen in. Daarna heb ik hem ingeschakeld voor renovaties in mijn privéwoning omdat ik merkte dat hij heel creatief is en actief mee naar oplossingen zoekt. Bij de aankoop van mijn nieuw huis is hij de enige aannemer die enthousiast voorstelde om mee te gaan kijken naar mogelijke panden. Hij geeft daarbij nuttige tips en denkt mee : “je zou dit of dat zo kunnen doen …”. Als alleenstaande mama vind ik het heel handig om met zo iemand te kunnen samenwerken.

Het team van The Kotfather is super handig, ze werken heel secuur en zijn multi-inzetbaar. Wat ik een groot voordeel vind, is dat de werken starten op de afgesproken dag. Bij nood, kan ik ook altijd beroep doen op Johan. Zo heb ik een dringend elektriciteitsprobleem gehad tijdens een weekend en is hij dat meteen komen oplossen.

Het is vast mogelijk om buitenlandse werkkrachten te vinden die goedkoper werken maar iemand in je huis laten werken, is ook een kwestie van vertrouwen. En met The Kotfather weet ik dat het in orde komt. Daarom vertrouw ik Johan de sleutels van mijn huis toe. Ondertussen heb ik hem al aangeraden aan tientallen vrienden en kennissen die ook heel tevreden zijn over de geleverde diensten.

Els Decaluwe • Huiseigenaar uit Kessel-lo en binnenkort eigenaar van studentenkoten in Leuven

Ik kan The Kotfather aanraden aan iedereen die het klussen liever overlaat aan een professional. Johan is een vriendelijke persoon die met de glimlach problemen aan onze panden oplost.

Hij kent Leuven door en door, is snel ter plaatse en altijd bereid ons uit de nood te helpen. Zo hadden we op een dag te maken met een gesprongen buis van de riolering. Johan is meteen afgekomen en heeft ons uit de nood geholpen.

We zijn dus meer dan tevreden met zijn snelle service en sympathieke aanpak.

Pieter Konijn • Eigenaar Hotel Mille Colonnes, Hotel Industrie en restaurant De Klimop in Leuven