Eerste hulp bij studentenvragen

Als student kan je ook voor kleine klussen of problemen rechtstreeks beroep doen op The Kotfather.

Het is hierbij wel belangrijk om op voorhand goed uit te klaren voor wiens rekening de uit te voeren klus is. In principe zijn alle problemen ten gevolge van slijtage voor rekening van je kotbaas. En dit zowel in de gemeenschappelijke ruimten als in je eigen kamer. Alle problemen die ontstaan door gebruik van de huurder zijn voor eigen rekening. Zo zal een lekkende kraan voor rekening van de kotbaas zijn. Breek je tijdens een leuk partijtje handbal op je kot een raam? Tja, dan betaal je zelf voor de scherven.

Overleg bij twijfel zeker altijd eerst met je kotbaas, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. The Kotfather kan in geen geval tussenkomen in geschillen hieromtrent tussen jou en je kotbaas en zal bij twijfel altijd factureren aan de opdrachtgever.

KLUSSEN VOOR REKENING KOTBAAS

In geval van klussen voor rekening van je kotbaas moet je goed afspreken met je kotbaas hoe je best te werk gaat. Signaleer altijd eerst het probleem bij hem/haar en bespreek de mogelijkheid om The Kotfather in te schakelen.

Misschien heeft je kotbaas al een servicecontract bij The Kotfather en hoef je enkel nog af te spreken wie contact opneemt in welke situaties. Het is mogelijk dat je kotbaas altijd zelf de touwtjes in handen wil houden en neemt hij het opvolgen van het probleem van je over. Of hij/zij vindt het handig dat jij rechtstreeks contact opneemt en het probleem verder opvolgt. Dit is dan ook zo vooraf met The Kotfather afgesproken. Zo weten wij welke marge er is om vragen van jou rechtstreeks te behandelen voor rekening van de kotbaas. The Kotfather heeft dan zelf hieromtrent met je kotbaas duidelijke afspraken gemaakt. In elk geval zal The Kotfather dan na een seintje van één van jullie zo snel mogelijk komen om het probleem te evalueren en zo mogelijk op te lossen.

Heeft jouw kotbaas geen servicecontract bij The Kotfather, dan kan hij of zij toch beroep doen op onze diensten voor een éénmalige service. Kent hij The Kotfather (nog) niet? Spreek hem er dan gerust over aan en/of stuur hem een link naar deze website.

KLUSSEN VOOR EIGEN REKENING

In geval van klussen voor eigen rekening zal je kotbaas niet tussen komen en kan je rechtstreeks afspreken met The Kotfather. Je kan ons dan telefonisch of per mail contacteren en je probleem voorleggen. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem te evalueren en indien mogelijk op te lossen. Hiervoor rekenen we een vergoeding van 46€/u*.

Indien je kotbaas al een servicecontract heeft met The Kotfather, geniet ook jij hiervan. Dan wordt aan jou een goedkoper tarief aangerekend van 33,50€/u*. Dus ook in dit geval is het in jouw voordeel om dit goed vooraf te checken.

Heeft je kotbaas nog geen servicecontract met The Kotfather? Bespreek dit dan gerust eens met hem of haar zodat je eventueel van ons goedkoper tarief kan genieten. Je bent dan ook gerust dat er iemand in de buurt is die je kan bellen bij problemen op je kot.

*Exclusief btw en kilometervergoeding

Bij opstart van deze dienst kwam The Kotfather ruimschoots in de aandacht.

Ontdek hier enkele artikels, tv- en radioreportages uit die tijd

  • 10 jaar garantie
  • 6% btw mogelijk bij 10 jaar ouderdom van het pand
  • Gratis offerte
Erkend electricien
Logo beroepsorganisatie Fedelec
Logo BTicino certified