Elektriciteitswerken

Als erkend vakman tekenen we uw elektriciteitsplannen uit met oog voor kwaliteit en veiligheid. Onze klanten zijn eigenaars van kleine woonhuizen tot grote hotels. Zowel in als rond het pand zorgen we voor comfort op vlak van verlichting en elektriciteitsvoorzieningen.

Ook op vlak van domotica volgen we de laatste trends en moderniseren we uw huis met de laatste snufjes van het topmerk BTicino. De verlichting, muziek of televisie centraal beheren vanop uw smartphone of tablet? Het is een comfort dat we voor u waarmaken.

Overweegt u de aankoop van een elektrisch voertuig? Dan verzorgen wij graag de installatie van uw laadpaal. Zo kan u de batterijen zorgeloos en in alle comfort opladen.

Na het ontwerp, voeren we de plannen uit volgens de geldende en relevante regelgeving. Zo passen we o.a. het AREI of het provinciaal kamerdecreet voor studentenkoten toe. Als kers op de taart coördineren we voor u de noodzakelijke keuring met een onafhankelijk controle-organisme.

U krijgt 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken zodat u op beide oren kunt slapen.

Doet er zich een onverwachte elektriciteitsstoring voor? Dankzij de 24/7 service van The Kotfather wordt er snel ingegrepen.

Na de elektriciteitswerken kunnen we ook de verdere afwerking van het pand voor onze rekening nemen. Hier vindt u een overzicht van ons aanbod aan verbeteringswerken.

Hebt u een project waarvoor u graag een offerte wenst? Contacteer ons dan snel! We’ll make you an offer you can’t refuse ;-)

0475 95 57 28
CONTACTFORMULIER
  • 10 jaar garantie
  • 6% btw mogelijk bij 10 jaar ouderdom van het pand
  • Gratis offerte
Erkend electricien
Logo beroepsorganisatie Fedelec
Logo BTicino certified