Dienstverlening • Aanbod voor eigenaars van studentenkoten

Geboren en getogen in Leuven, dé stad van de studenten en dus van studentenkoten, horen we regelmatig klachten van studenten over eigenaars die volgens hen niet de moeite doen om hun vragen en zorgen ter harte te nemen. Maar tegelijk krijgen we signalen van eigenaars die het beu zijn om bij elke ‘prul’ naar Leuven te moeten komen omdat de studenten weer eens een probleem hebben.

Er is dus blijkbaar vaak een storing in deze relatie, met veel frustratie aan beide kanten. De frustraties zijn zeer begrijpelijk. Zeker met de stijgende huurprijzen vragen studenten én hun ouders waar voor hun geld. En soms worden de beslommeringen dan zwaar om te dragen. Maar er is goed nieuws. Telefoontjes van studenten omtrent lekkende kranen, kortsluiting, een verstopte lavabo of een sleutel die in het slot werd afgebroken, hoeven u voortaan geen grijze haren meer te bezorgen.

The Kotfather neemt met de glimlach de voor u soms vervelende kantjes van een studentenhuis over en beheert uw eigendom als een goede huisvader. Zo kan u zorgeloos genieten van de fijne kanten ervan. U hoeft alleen nog huur te ontvangen. En we waken er mee met u over dat u in regel blijft met het Provinciaal Kamerdecreet!

Wij bieden 2 formules aan:

DIENSTVERLENING OP MAAT

U kan met The Kotfather een jaarlijkse overeenkomst aangaan. Hierdoor krijgt u een fulltime service en staat The Kotfather 24/7 stand-by.

Afhankelijk van de taken die u wenst dat wij voor u opnemen, wordt een vast bedrag afgesproken per kamer.
Dit type overeenkomst is toegankelijk voor kotbazen maar ook voor beheerders van hotels en scholen of voor particulieren. Verblijft u voor lange tijd in het buitenland of hebt u een 2de woonst in Leuven? Geniet dan van deze betaalbare service voor meer gemoedsrust!

KLUSJESDIENST

The Kotfather heeft aanvullend een klusjesdienst: ‘kleine klussen voor kleine prijzen’.  U kan hierop beroep doen als u ad hoc kleine problemen vaststelt in uw studentenhuis en een klusjesman nodig hebt.

Deze service wordt u op maat en op aanvraag aangeboden als u geen servicecontract heeft afgesloten met The Kotfather.

Voor een servicecontract kan u altijd The Kotfather contacteren.

Bent u student en wil u een op en top kot zonder zorgen met de huiseigenaar? Dan helpen we ook u graag verder.

LEES MEER
  • 10 jaar garantie
  • 6% btw mogelijk bij 10 jaar ouderdom van het pand
  • Gratis offerte
Erkend electricien
Logo beroepsorganisatie Fedelec
Logo BTicino certified