Dienstverlening op maat

Een standaard servicecontract betekent concreet dat we maandelijks een ronde in uw huis doen voor nazicht en opsporing van eventuele toekomstige problemen tengevolge van “slijtage”. The Kotfather voorziet u van een maandelijks rapport met digitale illustratie indien nodig. Bij een probleem doen we u een voorstel van oplossing. We verzorgen dit al standaard vanaf 3 kamers per huis.

Binnen deze standaard formule blijft The Kotfather ook stand-by voor het vaststellen van ad hoc problemen. Eén telefoontje en binnen de kortste tijd zijn we ter plaatse om het probleem te evalueren. Na overleg met u lossen we – indien mogelijk en gewenst – het probleem zelf voor u op. In de andere situaties doen we het nodige om experts in te schakelen en coördineren en rapporteren we de opvolging van de werken.
Deze evaluatie en eventueel bijkomende opdrachten worden per uur vergoed.

U hebt als eigenaar altijd de controle in handen. U beslist wat er moet uitgevoerd worden en wat niet. De service van The Kotfather is in eerste instantie beperkt tot het controleren en rapporteren en snelle noodoplossingen. Verdere wensen kunnen onderling afgesproken worden en in de overeenkomst opgenomen worden. Er is een grote flexibiliteit en ruime marge om samen een servicecontract op maat uit te werken.

Verplaatsingsonkosten worden in de regio Groot-Leuven niet aangerekend. Omdat The Kotfather vanuit Leuven vertrekt, beperkt dit ook de aankomsttijd voor een interventie aanzienlijk.

Hebt u interesse in een overeenkomst met The Kotfather? Contacteer ons dan voor een eerste overleg. We overlopen dan de wederzijdse verwachtingen en plannen een bezichtiging in van het pand waarvoor u een overeenkomst wil afsluiten. Daarna volgt er een beslissingsgesprek waarin de definitieve overeenkomst wordt vastgelegd.

Wil u graag zo’n eerste overlegmoment plannen, dan kan u mij steeds contacteren.

*Exclusief btw en kilometervergoeding

  • 10 jaar garantie
  • 6% btw mogelijk bij 10 jaar ouderdom van het pand
  • Gratis offerte
Erkend electricien
Logo beroepsorganisatie Fedelec
Logo BTicino certified